Workshop DJ met vrienden / vriendinnen!

Het belooft weer een ontzettend leuk seizoen te worden met heel veel enthousiaste DJ’s!

Een workshop is een leerzame gezellige cursus van 1 dag / dagdeel waar je met een groep vrienden en vriendinnen samen theorie & praktijk leert. Een workshop wordt in overleg samengesteld zodat jullie altijd precies leren wat er in overleg wordt gekozen. Workshops kunnen ook op locatie worden gegeven. Het is zelfs mogelijk om af te sluiten met het draaien op je eigen feest!

Workshops kunnen worden gehouden met  maximaal 12 personen. Het aantal nummers die je tijdens een workshop zelf kunt draaien is iets minder dan bij een privé les, maar omdat iedereen een eigen stijl en eigen manier heeft leer je daar ook weer van. Groepslessen zijn vooral erg gezellig!

KNOPPENTRAINING

Weten wat iedere knop doet is de basis van iedere DJ set. Iedereen kan dit leren en het geeft al heel snel mogelijkheden om creatief te mixen. We bespreken naast de werking van de knoppen ook de toepassingen. Zo leer je wanneer en in welke combinatie je de knoppen kunt gebruiken. Na deze cursus heeft zelfs de Pioneer CDJ2000 Nexus-2 geen geheimen meer voor je! Met je eigen USB-Stick kun je zo achter iedere professionele set stappen en gaan draaien…

Wil je ook een workshop of 1 of meerdere lessen volgen? Laat het ons weten en we gaan samen kijken wat er mogelijk is. Je mag altijd (eventueel samen met vrienden / vriendinnen) een gratis introductieles volgen!