Workshop Social Media

Wilt u ook uw product of dienst onder de aandacht brengen via Social Media, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Facebook, Youtube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Behance, en u wilt daar een berichtje op zetten dat de aandacht van de juiste mensen krijgt?
Het plaatsen van een berichtje heeft altijd een doel. Het kan zijn dat u meer mensen wilt informeren over uw producten of diensten, u wilt dat meer mensen u gaan volgen, of dat mensen naar uw winkel toe komen voor een actie in de komende periode.

Het plaatsen van zomaar een berichtje heeft vaak niet het gewenste resultaat. Wij helpen u met de juiste foto’s & video’s, maar ook met het optimaliseren van teksten. We zorgen ervoor dat de berichten de gewenste doelgroep bereiken. Ook het monitoren van de respons en aanbevelingen voor komende berichten hoort bij de mogelijkheden.