Home Cinema Workshop

Ben jij van plan om een Home Cinema set aan te schaffen? Of wil je je er altijd al in verdiepen, maar weet je niet waar je moet beginnen? LCD TV, welke afmeting, welke aansluitingen, stereo speakers, surround speakers, subwoofer, NAS server, bekabeling… en hoe moet dat allemaal gaan werken?

Wij kunnen je in een korte tijd alles laten zien en horen wat van belang is. Ook kun je zelf ervaren wat het verschil is in de diverse prijsklassen. Het is zelfs mogelijk om je eigen set te vergelijken met andere systemen. We hebben een groot aantal apparaten die gebruikt kunnen worden voor een Home Cinema opstelling klaar staan voor een hands-on test. Alle voor- en nadelen kun je zelf ervaren.
Naast het bespreken van de verschillende apparatuur en bekabeling gaan we uiteraard ook in op de verschillende beeld- & geluidsinstellingen die gemaakt kunnen worden. Zo kun je eenvoudig je eigen systeem optimaal afstellen. Ook weet je na afloop van de workshop wat er voor jouw situatie belangrijk is.