Mogelijkheden Creation Team

Bij Creation Team kunt je terecht voor workshops, lessen, cursussen en het inhuren van diverse diensten. Wil je een inspirerende en motiverende middag creatief bezig zijn met een groep vrienden, vriendinnen of collega’s? Laat het ons weten en we zorgen voor enkele passende voorstellen met leuke activiteiten. Mocht je zelf een uitgebreidere uitleg volgen, dan zijn aanvullende lessen of cursussen mogelijk. Afhankelijk van het onderwerp zijn er mogelijk ook groepslessen mogelijk.

Het is o.a. mogelijk om te kiezen uit:

  • Muziekles (DJ, gitaar, bas, toetsen, drums, percussie, produceren)
  • Foto & Video (techniek, registratie, editen, retoucheren)
  • ICT (websites bouwen, social media, netwerk voor dummies)

Er is geen basiskennis vereist voor de trainingen. De uitleg is voor iedereen te volgen en wordt in overleg afgestemd op de groep.