PhotoGlobe

Deze perfect transparante Photoglobes van 10cm zijn een geweldige accessoire voor de creatieve fotograaf! Natuurlijk zijn deze globes ook te gebruiken ter decoratie in & om huis.

De bollen hebben door het gebruikte materiaal en de perfect ronde vorm de eigenschap dat ze beelden vervormen en zelfs alles op zijn kop zetten! Afhankelijk van de afstand tot de camera kun je bepaalde effecten versterken of verzwakken. Zelfs de eenvoudigste materialen op de achtergrond leveren een prachtig plaatje op!

De variant van 10cm is het meest gebruikt omdat deze goed te hanteren is. Uiteraard kunnen we ook andere diameters laten produceren. Prijzen van custom modellen op aanvraag.

Voor bestellingen: stuur een mail met het gewenste afleveradres of Kiala afhaalpunt naar photoglobes@impactpro.nl. Wij sturen u dan een iDeal betalingsbevestiging en na ontvangst van het bedrag wordt de bol naar het gewenste afleveradres in Nederland verstuurd.

Neem contact op voor levering of afhalen!